Όροι

 
 
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ
Εμπορία Αμυγδάλων & Καρυδιών Τύρναβος

Η επιχείρησή μας “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ” η οποία εδρεύει στον Τύρναβο, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1970 με την εμπορία αμυγδάλων και καρυδιών, προσφέροντας στην αγορά του Τυρνάβου, της Λάρισας αλλά και όλης της Ελλάδας προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης.

Με αγάπη και μεράκι, καθημερινά και κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, φροντίζουμε τις αμυγδαλιές και τις καρυδιές που έχουμε στα κτήματά μας στον Τύρναβο προκειμένου να μας δίνουν τους καλύτερους, μεγαλύτερους και πιο γευστικούς καρπούς τους. 
 

 
 
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Τύρναβο διαθέτουμε σπαστήριο για το σπάσιμο και την απομάκρυνση του φλοιού - κέλυφος των αμυγδάλων και των καρυδιών. Έτσι, χωρίς να τραυματίζει την ψίχα, ο σπαστήρας, απομακρύνει τον φλοιό - κέλυφος των αμυγδάλων και των καρυδιών και στην συνέχεια γίνεται ο διαχωρισμός της ψίχα από το κέλυφος.

Κατά την διάρκεια της συγκομιδής, συλλέγουμε με φροντίδα τους καλύτερους καρπούς της φύσης, προχωράμε στο σπάσιμο και στην αποθήκευσή τους. Έτσι, κατά την διάρκεια όλου του χρόνου μπορούμε να διαθέσουμε άμεσα αμύγδαλα και καρύδια στον Τύρναβο, την Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα που σας προσφέρουμε προέρχονται από τα κτήματά μας αλλά και από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα η οποίοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Είναι 100% Ελληνικά και έχουμε την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε μεγάλες ποσότητες κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
 
 
 
 
Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και ο διαρκείς εξυνχρονισμός μας προκειμένου να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ποσότητα και άριστη ποιότητα αμυγδάλων και καρυδιών σε όλη την Ελλάδα.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.