ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ
Εμπορία Αμυγδάλων & Καρυδιών Τύρναβος

Η επιχείρησή μας “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ” η οποία εδρεύει στον Τύρναβο, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1974 με την εμπορία αμυγδάλων και καρυδιών, προσφέροντας στην αγορά του Τυρνάβου, της Λάρισας αλλά και όλης της Ελλάδας προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης.

Ξεκίνησε το 1974 από τον Πατέρα Κωνσταντίνο Ζιάμπο ο οποίος και μετέδωσε τη γνώση και την του αγάπη για το αντικείμενό στον υιό του Δημήτριο. Το 2014 την επιχείρηση την ανέλαβε ο Δημητριος συνεχίζοντας με την ίδια όρεξη και αγάπη.

Έτσι, με αγάπη και μεράκι η οικογένεια, καθημερινά και κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, φροντίζει τις αμυγδαλιές που έχει στα κτήματά της στον Τύρναβο προκειμένου να της δίνουν τους καλύτερους, μεγαλύτερους και πιο γευστικούς καρπούς τους.
 

 
Στις εγκαταστάσεις μας στον Τύρναβο διαθέτουμε σπαστήριο για το σπάσιμο και την απομάκρυνση του φλοιού - κέλυφος των αμυγδάλων. Έτσι, χωρίς να τραυματίζει την ψίχα, ο σπαστήρας, απομακρύνει τον φλοιό - κέλυφος των αμυγδάλων και στην συνέχεια γίνεται ο διαχωρισμός της ψίχα από το κέλυφος.

Κατά την διάρκεια της συγκομιδής, συλλέγουμε με φροντίδα τους καλύτερους καρπούς της φύσης, προχωράμε στο σπάσιμο και στην αποθήκευσή τους. Έτσι, κατά την διάρκεια όλου του χρόνου μπορούμε να διαθέσουμε άμεσα αμύγδαλα και καρύδια στον Τύρναβο, την Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.

Τα αμύγδαλα που σας προσφέρουμε προέρχονται από τα κτήματά μας αλλά και από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα η οποίοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Είναι 100% Ελληνικά και έχουμε την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε μεγάλες ποσότητες κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Παράλληλα, δραστηροποιούμαστε και με το εμπόριο Καρυδιών.

Μελλοντικός στόχο της επιχείρησή μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου τμήματος στο οποίο θα επεξεργαζόμαστε τα καρύδια.
 
 
 
 
Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και ο διαρκείς εξυνχρονισμός μας προκειμένου να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ποσότητα και άριστη ποιότητα αμυγδάλων και καρυδιών σε όλη την Ελλάδα.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.