ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ | Εμπορία Αμυγδάλων & Καρυδιών Τύρναβος

Η αμυγδαλιά είναι καρποφόρο δέντρο φυλλοβόλο της οικογένειας ροδιδών (Rosaceae). Το δέντρο αυτό, παρόλο το μικρό μέγεθος του καρπού του, αποτελεί σύμβολο αναγέννησης, υγείας, ελπίδας, καλοτυχίας. Συμβολίζει ακόμα τον πλούτο, την ευμάρεια, τη σοφία, τη γονιμότητα αλλά και βίο ανθόσπαρτο.

Ο καρπός της αμυγδαλιάς, δηλαδή τα αμύγδαλα εκτός από πολύ ιδιαίτερη γεύση παρέχουν πλήθος ευεργετικών στοιχείων σε εκείνον που τα καταναλώνει. Αποτελούν το πιο πυκνό σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Μια μερίδα 20 αμυγδάλων είναι άριστη πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών και προσφέρουν κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και πολυακόρεστα λιπαρά.
 

 
 
Η επιχείρησή μας “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ” η οποία εδρεύει στον Τύρναβο, παράγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται τα καλύτερα αμύγδαλα όλων των παραγόμενων Ελληνικών ποικιλιών και σας τα προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
  Αμυγδαλόψιχα Φυσική Ελληνική
  Αμυγδαλόψιχα Φυσική Φέτα
  Αμυγδαλόψιχα Φυσική Πούδρα
 
Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε σακιά των 25 και 40 κιλών καθώς και χύμα. Διατηρούνται σε σκιερό και δροσερό μέρος στα ψυγεία μας και διατίθενται για χονδρικό εμπόριο. Αποστέλλονται άμεσα στον Τύρναβο, την Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
Με την αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής, τον διαρκή εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών η επιχείρησή μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα και με υπευθυνότητα σε οποιαδήποτε παραγγελία επιθυμείτε.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.