ΚΑΡΥΔΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ | Εμπορία Αμυγδάλων & Καρυδιών Τύρναβος

Τα καρύδια είναι βρώσιμοι πυρήνες καρπού, που λαμβάνονται από το δέντρο που ανήκει στην οικογένεια Juglandaceae, στο γένος, Juglan. Έχουν αποδειχθεί τροφή υψηλής διατροφικής αξίας πλούσια σε φυτικές ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Μια χούφτα καρύδια κρύβει έναν πλούτο ωφέλιμων συστατικών περιέχοντας τόση βιταμίνη Ε όση μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο.

Αποτελούν ασπίδα για τις αρτηρίες και την καρδιά ενώ συμβάλλουν στην πρόληψη του καρκίνου και διαβήτη. Προστατεύουν από πέτρα στη χολή και ωφελούν στο χτίσιμο γερών οστών.
 

 
 
Η επιχείρησή μας “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ” η οποία εδρεύει στον Τύρναβο, εμπορεύεται και σας προσφέρει τα καλύτερα καρύδια εισαγωγής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μελλοντικός στόχο της επιχείρησή μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου τμήματος στο οποίο θα επεξεργαζόμαστε τα καρύδια.

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε σακιά των 25 και 40 κιλών καθώς και χύμα. Διατηρούνται σε σκιερό και δροσερό μέρος στα ψυγεία μας και διατίθενται για χονδρικό εμπόριο. Αποστέλλονται άμεσα στον Τύρναβο, την Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
Με την αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής, τον διαρκή εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών η επιχείρησή μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα και με υπευθυνότητα σε οποιαδήποτε παραγγελία επιθυμείτε.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.